Philma & Jos

Paarden in de hoofdrol

Philma en Jos zijn allebei dol op paarden. Zij rijden daar veel op vandaar dat ook op hun trouwdag de paarden een grote rol moesten spelen

De dag begon bij de bruid thuis. De kamer lijkt wel een kapsalon alle dames ook de jonge dames werden opgetut. Ook worden er foto’s gemaakt van het aankleden zo ook van de spannende kousebandjes. Uiteindelijk was alles klaar en kon Jos komen om zijn bruid op te halen. Even later stond hij met een mooi bruidsboeket bij de voordeur.

Daarna gingen we naar de  de manege Nieuw Eldorado in Soest. Daar werden hun paarden opgezadeld nadat we een aantal leuke foto’s o.a. in het hooi gemaakt hadden gingen we naar de shoot locatie. Gekozen was voor de Duinen een mooie zandverstuiving vlak bij Soest. Daar maakten we eerst een aantal foto’s samen met hun kinderen. Daarna kon de paarden shoot beginnen. De bruid in het wit op de zwarte moor dat was mooi om te zien. En zeker omdat daar ook nog een strak blauwe lucht bij was.  De paarden gaan even terug naar de manege en wij gaan verder met de shoot . In deze mooie omgeving bos en zand en de in bloei staande brem hebben we mooie foto’s gemaakt.

 

 

Daarna gaan we naar het theehuis het oude paard waar de rest van het gebeuren plaats zal vinden. Er zijn al veel gasten aanwezig en gelukkig mag dat ook weer ondanks de Corona.  Philma en Jos komen daar op hun paarden aanrijden . Daarna moeten we nog even wachten en dan komen hun kinderen ook in een koetsje aanzetten. Uiteraard weer foto’s maken. Na een kopje koffie met een lekker broodje kan de ceremonie beginnen. Deze is buiten over een groot wit laken wordt de bruid door haar vader naar voren gebracht. Er volgt de gebruikelijke ceremonie : ja-woord , ringen , kussen en handtekeningen zetten. Daarna gaat het bruidspaar op een mooi schaduw rijk plekje zitten en mogen de gasten om beurten komen om te feliciteren. Dus toch nog een beetje voorzichtig en met niet te veel te gelijk. Nog een aantal foto’s maken met verschillende gasten en mijn dag zit er op.

Project Description