Bich en Freek

Een muzikale bruid

t Nije Nest

t Nije Nest

Lees meer

Op deze stralende maar zeer warme dag ging ik naar Ewijk. De bruiloft en alles wat erbij hoorde vond buiten plaats op het scouting terrein t Nije Nest.

Het is een zeer kleurrijk gebeuren , de brui is Filippijnse en deze mensen houden van kleur en muziek. Er liepen de nodige mooie dames rond dus lekker fotograferen voor mij. Op het grote grasveld buiten is een podium gemaakt en staan alle stoeltjes klaar. Iedereen moet helaas in de volle zon zitten. Voor mij is dat ook niet even gemakkelijk om met die harde schaduwen nog mooie foto’s te maken

Dan begint de ceremonie, als eerste komt de bruidegom, daarna volgen de bruidsmeisjes  strooiend met rozenblaadjes en tenslotte de bruid aan de arm van haar vader. De ambtenaar staat al te wachten ze heeft in plaats van haar warme toga maar een zomers jurkje aangedaan.

De ceremonie is omgeven met muziek daartoe is een leuk bandje aanwezig en een koor van zussen en vriendinnen , als je je ogen sluit denk je dat je de Suprimes hoort.  Het hoogtepunt is al Bich de bruid de microfoon neemt en Freek een prachtig liefdeslied toezingt zeer ontroerend.  Het is een schitterend gebeuren in de hete zomerzon.

Daarna is het tijd voor verkoeling en volgt de toast. Heel welkom is het ijsco karretje dat op dit veldje staat. Het is nu gezellig en ik kan leuke spontane foto’’s maken. Natuurlijk maak ik ook weer foto’s van opstellingen en een  foto van de hele groep. Alles zeer kleurrijk.  In de namiddag vertrekken de meeste gasten en een deel gaat naar het restaurant voor het diner.

Nu hebben we tijd voor de fotoshoot , dit doe ik op het terrein en in het aangrenzende bosje. Met dit leuke spontane stel kost het dan ook geen enkele moeite om een mooie weddingshoot te maken

Project Description