Coen en Anne

Rode dahlia's en een rode Triumph

Landgoed Velder

Landgoed Velder

Lees meer

Bij dit bruidspaar speelde het thema bloemen een belangrijke rol. Haar opa werkt op een dahliatuin met veel bloemen waar hij een eigen tuin heeft. Speciaal voor de bruid Anne heeft hij en rode dahlia gekweekt.

Ik begin bij de bruid en maak daar een aantal foto’s van haar in de mooie witte jurk.  Spoedig arriveert de bruidegom Coen in een mooie knalrode Triumph. De begroeting is natuurlijk met bloemen tranen en kussen.

Wij spoeden ons naar de dahliatuin. We hebben geluk het is mooi weer en de kleuren zijn prachtig. Natuurlijk gaan ze midden in het deel van opa omringt door bloemen op de foto.  Er volgen daarna nog veel meer spontane foto’s.  Nu gaan we naar het marktplein in Veldhoven. Hier gaan we foto’s maken met  2 kinderen ( neef en nichtje). Dit levert weer ontzettend leuke foto’s op vooral bij de fonteinen.  De trouwceremonie in het gemeentehuis is mooi. Maar nog veel mooier is wat daarna volgt.

Ik heb het geluk weer eens een huwelijksvoltrekking in een kerk mee te maken. Daartoe gaan we naar Liempde naar de rk kerk St Jansonthoofding. En inderdaad het was en prachtige gebeurtenis. Ontzettend mooi om te zien hoe de bruid door haar vader naar het altaar gebracht wordt. Ondanks de slechte licht omstandigheden ben ik in staat om mooie foto’s te maken.  Prachtig hoe het bruidspaar op het eind de kerk uithuppelt.

Dan komt er een uitdaging van mij de groepsfoto. Ditmaal van een zeer grote groep een man of 80 daarom heb ik ook een trapje meegenomen en het lukt mij iedereen op de foto te krijgen.

Nu volgt deel 2 van de shoot daartoe gaan we naar Landgoed Velder. Een prachtig oud buitenhuis met een mooie tuin. We maken mooie foto’s met de rode Triumph voor het oude landhuis .  Daarna nog de tuin in . Het klikt goed met dit leuke verliefde stel  zodat  ik een aantal mooie spontane foto’s kan maken.

Tenslotte gaat het naar de feestlocatie  zalencentrum de Beckart in Nijnsel. Daar maak ik een aantal sfeerfoto’s  en vervolgens het aansnijden van de bruidstaart. Dan zit mijn werk erop.

Project Description