Jessica en Rick

Een verliefd paar

Kasteeel Wijenburg Echteld

Kasteeel Wijenburg Echteld

Lees meer

Dit zeer verliefde stel heb ik gefotografeerd op een mooie dag in november er waren nog  prachtige herfst kleuren. Daartoe ging ik naar kasteel Wijenburg in Echteld dit is werkelijk een van de mooiste trouwlocaties die ik ken. Alles die dag gebeurde ook daar het zou wederom een lange dag worden.Op tijd was ik aanwezig de bruid was zich nog aan het opmaken de trouwjurk hing al klaar . Nadat ze die aan had gedaan kon ik nog wat foto’s maken hoe ze verder aangekleed werd door moeder en zus.

Nu was er tijd voor de weddingshoot. Daartoe maakten we een rondje buiten om het kasteel daar  zijn erg veel mooie plekjes . eerst een paar foto’s met hun zoontje tot die er genoeg van had en daarna verder met het paar. Der herfstkleuren zijn prachtig in geel en goud. Mooi om dit verliefde paar dichtbij te fotograferen met op de achtergrond de vage kleuren. Ook heel mooi om in zwartwit om te zetten.  Mooi is het bij het stenen bankje tegen de oude muur aan , en ook in de boomgaard die nu helaas kaal is.

We maken veel foto’s dan gaan we weer naar binnen de bruid Jessica zondert zich af en Rick gaat naar de bibliotheek om de gasten te ontvangen. Dit is een prachtige oude bibliotheek met hoge boekenkasten.  In deze ruimte worden ook de foto’s met diverse gasten gemaakt. Als alle gasten binnen zijn gaan we naar de prachtige blauwe trouwzaal. DE ceremonie is mooi en in stijl.

We gaan weer naar de bibliotheek waar de toast volgt en het aansnijden van de bruidstaart. Na een paar emotionele toespraken heb ik nog net tijd om een groepsfoto te maken. Dan gaat het gezelschap naar de kelderruimte waar een heerlijke wijnproeverij aan de gang i . Voor mij dus weer tijd voor sfeerfoto’s

Tegen 6 uur wordt het etenstijd. Daarvoor heeft dit kasteel ook weer een prachtige eetzaal die erg mooi en sfeervol is , de tafels zijn gedekt natuurlijk met mooi twit linnen en prachtig serviesgoed.

Van dit gebeuren maak ik nog een aantal foto’s en dan vertrek ik.  Het was weer een inspannende dag die veel mooie foto’s opgeleverd heeft.

Project Description