Portretreportage en studioreportage

Portretreportage

Om  mooie portret opnames te maken heb ik een studio tot mijn beschikking. In de studio heb ik een aantal instelbare lampen , achtergronden en  reflectieschermen . Hiermee is het mogelijk compositie en belichting naar mijn hand te zetten.  Het doel van deze portretreportage is om het model mooi te presenteren.  Daarbij zijn de belichting en de compositie van groot belang.  Voor een dergelijke portretreportage moet ook ruim de tijd genomen worden daarom zijn er en van te voren duidelijke afspraken gemaakt.

Voorbeelden en wensen van eerdere portretreportages kunnen meegenomen worden.  Ook is het mogelijk portretfoto’s op locatie te maken daartoe ben ik in het bezit van een draagbare flits installatie

Studiofotografie

Van te voren bespreken we jouw wensen voor de portretreportage en maken een afspraak over het tijdstip waarop deze uitgevoerd wordt. Dit kan besproken worden : telefonisch , per email of bij mij thuis. Bij voorkeur kom even langs.  De foto’s worden in Adobe Photoshop bewerkt om maximale kwaliteit te verkrijgen. Oneffenheden zoals puistjes rimpels  kunnen weggehaald worden. Ook is het mogelijk in Adobe speciale bewerkingen te doen om speciaal gemanipuleerde foto’s te krijgen . De opnames worden aan u geleverd op CD of DVD ( jpeg). De reportages zijn inclusief enkele afdrukken , bijbestellen is mogelijk.  Afdrukken kunnen op verschillend formaat geleverd worden. Opplakken en inlijsten kan ook verzorgd worden

Wil je een mooie portfolio van jezelf laten maken voor bijvoorbeeld modelwerk dan maak ik een speciaal contract en is de fotoshoot gratis maar in dat geval zijn de foto’s ook mijn eigendom en blijven alle rechten van de opnames bij mij. Bovendien mag ik ze voor promotie gebruik

Voorbeelden

Deze voorbeelden zijn een resultaat van mijn opleiding en mijn studiowerk. De eerste foto is een opdracht waarbij het werk van een Hollandse meester ( Vermeer in mijn voorbeeld) vertaald moest worden naar een hedendaagse setting.