Vanessa en Michel

Een spannende weddingshoot

Ewijk : Het Buitenhuis

Ewijk : Het Buitenhuis

Lees meer

Bij dit bruidspaar heb ik de gehele;e dag gefotografeerd  hetgeen een  flinke inspanning was maar ik kan terugkijken op een geweldig resultaat. Het bruidspaar haalde alles uit de kast niets mocht ontbreken deze dag. Het begon s ‘ochtends  bij de bruidegom. Zijn nette pak ging aan en zijn twee zoons waren daar bij ook in nette pakjes. Vervolgens spoedde ik mij naar de bruid daar was het zoals gewoonlijk stressen.  het begon natuurlijk met het opmaken waarbij veel tijd aan het kapsel besteed werd. Daarna moest de trouwjurk aan . Dat was nog niet zo eenvoudig veel gesjor en getrek met hulp van twee vriendinnen lukte dit dan eindelijk.  Na nog enig herstel naaiwerken tenslotte stond daar dan een prachtige bruid.

Michel de bruidgom stond al een tijdje te wachten. Hij arriveerde met zijn zonen in een mooie extra lange Amerikaanse slee. Uiteindelijk mocht hij aanbellen en haar een prachtig boeket overhandigen met de gebruikelijke tranen en zoenen. Onderhand werd het tijd voor de weddingshoot wij gingen tezamen met de twee zonen en een vriendin naar de shoot locatie. Dit was aan de overkant van de Waal bij de brug over de Spiegelwaal. Het was nog een heel gedoe om met die extra lange auto daar te komen.

We zijn begonnen met foto’s te maken samen met de kinderen aangezien die het minst geduld hebben. Vervolgens werd het tijd voor het spannende deel van de shoot. Michel moest op een bankje gaan zitten en Vanessa zette haar voet daarop trok de jurk omhoog zodat haar kouseband zichtbaar wordt. Dit leverde prachtig foto’s op , we hadden geluk met een prachtige blauwe lucht.  Daarna werden er nog veel meer foto’s gemaakt ook weer met de kinderen . Onder de brug was ook een mooie locatie.  Tenslotte gingen we naar het eiland van Lent daar maakten we nog een aantal mooie foto’s met op de achtergrond Nijmegen en de Waalbrug.

Het was behoorlijk warm geworden en de tijd ging snel dus vlug een ijsje en dan naar de trouwlocatie paviljoen buitenhuis bij Ewijk. Een prachtige plek aan en water gelegen. De plek van de ceremonie was bij een aanlegsteiger.  Het bruidspaar verwijderde zich naar een plek aan de andere kant van het water waar ze in een roeibootje stapten.  En zo kamen zij even later in het huwelijksbootje aangeroeid bij de steiger  daar werd het huwelijk voltrokken.

Ik kan door blijven gaan met vertellen want het was een prachtige dag met de volgende hoogtepunten : het aansnijden van de  bruidstaart ,  de toast ,  de groepsfoto , de receptie ,het barbecue buffet , de ontvangst van de gasten , de openingsdans in een Saturday night fever stijl  met licht en vuurwerk,  het feest , de diverse zangers etc.

Project Description