Trouwalbum op echt fotopapier in groot formaat

Het is aan te raden om een trouwalbum te maken als herinnering aan deze dag . Natuurlijk zijn er genoeg mogelijkheden via diverse websites om een trouwalbum te maken. Maar het valt niet altijd mee om hier de juiste keuzes te maken . Ook zijn de meest gangbare albums niet op echt fotopapier en is het album niet mooi vlak uit te vouwen. En het is echt de moeite waard om van deze mooie dag een blijvende herinnering te hebben.

Trouwalbum 30×30 standaard

Dit is het standaard voordelige trouwalbum dat ik voor jullie kan maken

Het wordt uitgevoerd op echt fotopapier en de afmeting per bladzijde is 30×30   ( dus 60×30) uitgevouwen .  Doordat het echt fotopapier is ligt het album als het uitgeklapt is volkomen vlak dit is erg mooi om bijvoorbeeld een groepsfoto over beide pagina’s af te drukken .Voor de opmaak kies ik in principe een bijna zwarte achtergrond , de afbeeldingen krijgen een dunne witte of grijze omlijsting . Natuurlijk kan dit in overleg anders uitgevoerd worden.  Het trouwalbum  wordt uitgevoerd met een harde kaft met foto’s op de voorkant en de achterkant. Het kleinste album bevat 24 bladzijdes en minimaal 70 foto’s. Het kan gemakkelijk uitgebreid worden naar meerdere bladzijdes , steeds per 2 bladzijdes tot maximaal 60 bladzijdes.

Ik maak eerst een voorstel , dit voorstel stuur ik jullie als pdf ( of jpeg) toe je kunt hierop reageren en wijzigingen aanbrengen. Als jullie tevreden zijn dan wordt het besteld , de levertijd van het trouwalbum is dan ongeveer een week.

Trouwalbum 40×40 luxe

Wil je iets moois kies dan voor dit trouwalbum. Het is uitgevoerd met een mooie kunstleren kaft met een foto ( of niet). De bladen zijn van dik kunststof met echte foto’s. Ook de afmeting is mooi groot 40×40. Dit album wordt in overleg met jullie samengesteld en naar jullie wens uitgevoerd.

Album prijs op aanvraag.

Natuurlijk wordt ook deze pas besteld als jullie volledig tevreden zijn.