Marjolein en Danny

Een kleurrijk paar

In Bemmel bij de Kinkelenburg wacht ik het bruidspaar op.  Evenals de gasten. Het is helaas coronatijd dus het is een beetje kaal geen leuke ontvangstplek waar een drankje geserveerd wordt.De Kinkelenburg is een oud kasteeltje in het centrum van Bemmel. Met een mooie trouwzaal erg populair voor trouw ceremonies. Ook in het nabijgelegen parkje kunnen mooie foto’s gemaakt worden.

Het bruidspaar arriveert in een mooie witte BMW met een prachtig bloemstuk op de motorkap. Snel gaan we naar binnen naar de mooie trouwzaal. Omdat er veel mensen niet bij kunnen zijn wordt met mobieltjes de plechtigheid gestreamd. Marjolein in een mooie jurk met prachtige kraaltjes en Danny in een mooi blauw pak zitten daar als stralend middelpunt.  Het is geen trouwceremonie maar een geregistreerd partnerschap, zodat het ja-woord niet van toepassing is. Wel worden er prachtige ringen omgedaan

Na de ceremonie beginnen we met de shoot. Eerst een paar in het kasteel. Dan nog een aantal groepsfoto’s bij het kasteel. En dan ga ik samen met het paar verder. We lopen om het kasteel en dan is daar een mooi klein park met prachtige plekjes voor de shoot.

Daarna gaan we naar een andere locatie en wel naar de Ward. Dit is een mooi vijvertje met prachtige waterlelies en een mooi houten bruggetje. Ook zijn daar mooie wilde bloemen. En dan is het afgelopen en gaat het paar naar de gasten en ik ga naar huis na een geslaagde shoot.

Project Description