Fotoreportage op locatie en in de studio

Fotoreportage mogelijkheden

Voor een fotoreportage van een groep kinderen of volwassenen. Ik kom foto’s maken op een van te voren afgesproken locatie dat kan ook bij u thuis zijn . Tevens is het mogelijk om bij mij thuis in de studio foto’s te maken. Dit is wel gebonden aan een maximum van 4 personen .

Locatiefotografie

Van te voren bespreek ik jullie wensen voor de fotoreportage en maken we een afspraak over de locatie. Dit kan besproken worden : telefonisch , per email of kom even bij mij langs. Binnen 10 km zijn er geen extra kosten daarbuiten wordt een km tarief berekend .

Indien nodig gebruik ik voor extra belichting een opzetflitser. Ook beschik ik over een draagbare flitsinstallatie . Dit zijn losse flitsers op statief waarmee van de huiskamer een “studio” gemaakt wordt. Om maximale kwaliteit te verkrijgen worden de opnames in Adobe Photoshop bewerkt. Op deze manier kunnen ook storende elementen verwijderd worden . Ook is het mogelijk in hiermee speciale bewerkingen te doen om gemanipuleerde foto’s te krijgen .

De opnames worden aan u geleverd op CD of DVD ( jpeg). De reportages zijn inclusief enkele afdrukken , bijbestellen is mogelijk. Zie voorbeeld hieronder van de reportage “zussen”

Studiofotografie

Van te voren bespreken we jullie wensen voor de fotoreportage. Dit kan besproken worden : telefonisch , per email of kom even bij mij thuis langs.

Mijn studio is voorzien van een uitgebreide verlichtingsinstallatie . Deze bestaat uit instelbare lampen , schermen  en achtergronden . Om maximale kwaliteit te verkrijgen  worden de opnames in Adobe Photoshop bewerkt. Ook is het mogelijk in Adobe speciale bewerkingen te doen om  gemanipuleerde foto’s te krijgen . Zie voorbeeld hieronder “de Tourniersessie”

De opnames worden aan u geleverd op CD of DVD ( jpeg) . De reportage is inclusief enkele afdrukken , bijbestellen is mogelijk.  Voor special portretopnames zie bladzijde. portretreportage