Over mij

Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Peter Palm is de eigenaar van het een mans bedrijf Palmpictures. De liefde voor fotografie heb ik van mijn vader meegekregen en zodoende ben ik al vanaf zestien jaar aan het fotograferen.  In het begin als hobby fotograaf naast mijn normale baan en daarna vanaf 2012 als full time fotograaf .

Ik ben begonnen met een zwart-wit doka en heb me later  omgeschoold in de digitale fotografie. Zodoende is de donkere kamer vervangen door de pc . De opleiding tot vak-fotograaf heb ik aan de fotovakschool in Boxtel gedaan. Sinds 2013 ben ik gediplomeerd vak-fotograaf.

Naast mijn oorspronkelijke hobby als natuurfotograaf heb ik mij nu gespecialiseerd  tot bruidsfotograaf , trouwfotograaf en studiofotograaf. Thuis heb ik een studio ter beschikking . Daar experimenteer ik met  met achtergronden , belichting en opstelling.  Mijn belangrijkste maatjes zijn mijn 2 mooie professionele Nikon camera’s  .Daarbij behoren de benodigde lenzen en flitsapparatuur. Natuurlijk fotografeer ik met een fullframe camera en maak ik de opnames in RAW formaat. Ik heb uitgebreide ervaring met diverse foto bewerkingpakketten zoals het professionele Adobe Photoshop en Lightroom .  Het bewerken van foto’s alsmede het maken van albums is voor mij dagelijks werk.

Door het weer laat ik mij niet van de wijs brengen. Of het nu regent , sneeuwt , of erg warm is met de juiste voorbereiding lukt de reportage altijd.

Vanaf 2012 zijn er vele trouwreportages gemaakt door geheel Nederland ( vooral in Gelderland en Noord Brabant) voorbeelden hiervan zijn te zien  in mijn voorbeelden

Verder ben ik actief als fotograaf voor Vraag en Aanbod dat is een kringloopwinkel in Wijchen. En maak ik veel foto’s tijdens mijn regelmatige wandelingen . Mijn aandacht gaat hierbij steeds meer uit naar mensen . Vele leuke gezichten zijn gefotografeerd tijdens de vierdaagse en de camino’s . Zie ook mijn caminowebsite

 

Doelstelling

Mijn doelstelling is jullie met je foto’s te helpen

Je gaat trouwen en wilt graag een mooie betaalbare reportage

Je wilt een mooie portretopname.

Je hebt een bijzonder dag en wilt daar een mooie reportage van

Ik maak dat voor jullie