Bea & Marcel

Champagne aan de Waal

Bea en Marcel wonen vlak bij de Waal zodoende hebben zij het plan het Waalstrand op te zoeken en daar een champagne shoot te doen. Bea heeft alles al ingekocht en geregeld hiervoor.

Maar we beginnen de dag bij de ouders van Marcel waar hij met zijn zonen is. De mannen worden op de foto gezet. De mooi gepoetste auto staat al klaar om naar de bruid te gaan. Dus we gaan naar Bea , keurig in het pak belt Marcel aan om de stralende bruid op te halen. Maar we gaan eerst lunchen de lekkere broodjes staan al klaar. Het is maar goed dat we binnen zijn want het begint behoorlijk te plenzen.  Dit is gelukkig met een half uurtje voorbij en kunnen we aan de weddingshoot beginnen.  Eerst gaan we naar de Ward dat is een mooi klein parkje met in het midden een plas vol met waterlelies. Op het bruggetje daarover starten we de shoot. Het is even zoeken om iedereen dus Bea , Marcel en de 5 kinderen goed op de foto te krijgen. Het is wel gezellig met zo’n clubje.

Daarna beginnen we aan weddingshoot deel 2. Nu alleen met Bea , Marcel en 2 vrienden die helpen. We gaan naar de Waal nabij Sprok, daar is een strandje. De tas met alle attributen is mee. We zoeken een mooi plekje er liggen wel veel koeien vlaaien hier die moet ik straks maar weg fotoshoppen. Het kleedje wordt uitgespreid, beglazen en de fles komen te voorschijn. Marcel ontkurkt de fles en het feest kan beginnen. Het wordt een hele leuke en mooie shoot en het blijft gelukkig droog. Natuurlijk gaat de fles helemaal leeg.

De tijd vliegt zo. De gasten zijn al op de trouwlocatie : restaurant Zijdewinde , wij snellen daar naar toe het is gelukkig vlak bij. Buiten is een mooi terras aan het water waar de ceremonie plaats vindt. Dit is een schitterende plek om elkaar het ja woord te geven.  Daarna kunnen we ( alweer) het glas heffen maar nu met het hele gezelschap. We kunnen buiten blijven het is nog net droog. De speciale bruidskoeken worden aangesneden waar natuurlijk weer foto’s van gemaakt worden.  Daarna is het borrelen en zet ik nog diverse mensen alsook het hele gezelschap op de foto. Nog even een paar opnames van de barbecue die hier buiten gehouden wordt en de shoot is klaar

Project Description