Weddingshoot Hernen : Nadja en Jan-Willem

Trouwreportage Hernen : Nadja en JanWillem

 

Een trouwreportage in het mooie Gelderland. De weddingshoot was rondom het kasteel te Hernen. Kasteel Hernen is een van de mooiste kastelen in Gelderland , en bezit ook een prachtige tuin .  Deze locatie  kan ook naast het maken van shoots gebruikt worden voor de trouwceremonie.  Ik kon mooi plekjes vinden om prachtige opnames van dit bruidspaar te maken. Aan de voorkant staan prachtige bloemen waarin het bruidje nog meer straalde. De zijkant en achterkant geven een mooi uitzicht via een gracht op het kasteel zodat we ook daar weer mooie romantische opnames konden maken. We mochten ook even naar binnen in dit prachtige kasteel. Normaal is het kasteel van binnen en de speciale botanische tuin alleen tegen betaling te gebruiken.

 

Kasteel Hernen

lees meer

Dit bruidspaar werkte zeer spontaan mee hetgeen uniek plaatjes oplevert. Een close up van de bruid met een vage achtergrond geeft een mooi effect. En als ze dan ook besluiten om de lift te doen ( zoals in de film Dirty Dance) dan maak je de fotograaf blij.

Vervolgens werden nog een aantal opnames gemaakt bij Kasteel Wijchen waar ook de trouwceremonie was. Ook daar zijn weer prachtige plekken voor een shoot. De ceremonie in de prachtige oude trouwzaal  van het kasteel ( zeer bekend voor mij ondertussen) is altijd erg sfeervol.

Kasteel Wijchen

lees meer

 

Project Description