Trouwreportage Wijchen : Heidi en Bas op de mooie locatie Eikenhorst

Trouwreportage Wijchen

 

Tijdens de  spannende trouwreportage Wijchen  gebeurde er veel en het bruidspaar ging helemaal los. Als vervoer hadden ze een prachtige oldtimer gekozen een mooie groene Opel met mooie glimmende weerspiegelende wieldoppen.  Het eerste deel van de trouwreportage was bij de Maasmolen  nabij Nederasselt . Deze korenmolen met zijn houten trapjes en mooie wieken is uitermate geschikt voor de wedingshoot . Vervolgens gingen we naar de trouwlocatie Eikenhorst bij Alverna dit behoort in feite tot de plaats Wijchen. Vlak bij de vennen maakten we het tweede deel van de foto’s.  De rode jurk van de bruid en de rode stropdas van de bruidegom steken mooi af. Het paar Heidi en Bas hadden er echt zin in spontaan kwamen zij met ideeën zodat ik mij op de foto’s kon concentreren .

 

De Eikenhorst is oorspronkelijk en nog steeds een boerderij. Maar een deel ervan is recreatief er is een binnenruimte en een grote overkapping goed geschikt voor receptie’s etentjes en natuurlijk ook voor de bruiloft.

Een groot deel van de wedding shoot is gemaakt  bij de boeren speelplaats. Zowel de kruiwagen racebaan , de kegelbaan als de hooiberg voor het giek gooien zijn prachtige plekken om mooie plaatjes te maken .  Het bruidspaar ging dan ook helemaal los. Er waren genoeg attributen voorhanden om er een leuke spontane shoot van te maken 

De ceremonie vond plaats op het weiland voor het terras .  Dankzij het prachtige weer werd dit een leuk en ontspannend gebeuren hierop volgde de receptie met natuurlijk het aansnijden van de bruidstaart.  Daarna was het volgende gedeelte van de shoot nu met alle kinderen erbij . Het was lastig ze in toom te houden maar uiteindelijk is dit prima gelukt. Als beloning mochten alle kinderen mee met een huifkar rit door de Hatertse vennen . 

Nu kon ik nog even een paar romantische plaatjes maken zoals op de laatste foto’s te zien is. Al met al was dit een prachtige en zeer leuke weddingshoot.

De Maasmolen Nederasselt

 

Project Description