Trouwreportage Babberich : Margriet en Daniel

Trouwreportage Babberich

 

In het plaatsje Babberich in de prachtige Achterhoek op het landgoed Halsaf vond het eerste deel van deze reportage plaats. Het erg verliefde stel liet zich graag fotograferen in deze mooie omgeving . Daarna was er de burgelijke huwelijksvoltrekking in het mooie statige gebouw waar ook het diner was. s Avonds ging het naar Lobith waar in de Hervormde kerk de kerkelijke inzegening was. 

 

Het bruidspaart arriveerde in een mooie Chevrolet sportwagen. We begonnen snel met de weddingshoot eerst in het mooie statige gebouw van het landgoed en vervolgens in de goudgele kleuren van de  prachtige tuin . Ondertussen waren alle gasten gearriveerd en kon de ceremonie beginnen. Hierna was het feest compleet met bruidstaart en champagne.

Daarop volge een huifkartocht door de mooie Achterhoek en daarna weer foto's maken. Alle mannen wilden natuurlijk ook met de mooie Chevrolet op de foto voordat ze begonnen aan het prima diner.

En dan op naar Lobith waar in het mooie Hervormde kerkje de kerkelijke inzegening was met veel muziek en zang, het thema is : De Heer is mijn Herder.

Tenslotte op naar Zevenaar waar in zalencentrum Staring een groot feest was met veel leuke optredens.

 

Landgoed Halsaf

 

Project Description