Trouwreportage Arnhem : Kim en Wouter in het Openluchtmuseum

Trouwreportage Arnhem

 

Deze reportage in het openluchtmuseum was erg leuk om te doen . Er zijn veel mooie plekken om foto's te maken we hebben dat met veel plezier gedaan in het begin met de kinderen en daarna met het bruidspaar dat zich goed vermaakte hier. We hadden het geluk van prachtige herfstkleuren gecombineerd met de mooie gekleurde huisjes succes verzekerd. Ook de ceremonie in het mooie sfeervolle Zeeuwse kerkje was erg mooi

 

Het bruidspaar kwam voorafgaand aan de ceremonie en het feest naar het openluchtmuseum. Met de leuke speciale trouwtram gingen we het park op, we hebben daar is de foto's met de kinderen gemaakt samen met de oma's en opa's. Voor de kinderen is er een leuke boerderij, speeltuin. Vervolgens gingen de kinderen met opa en oma mee en begonnen wij aan de rest van de shoot. 

Tenslotte arriveerden de gasten ook met de tram en kon de ceremonie in het Zeeuwse kerkje beginnen waarin hun kinderen natuurlijk een belangrijke rol hadden. 

Daarna kon het feest in de tegenoverliggende boerderij ( ook op het park) beginnen en dit leverde ook nog menig spontane foto op.

 

Openluchtmusem Arnhem

 

Project Description